Top-performing Etherische Munt net ondergedompeld 65% in 48 uur

Altcoin Prijs Top-Performing Etherische Munt net ondergedompeld 65% in 48 uur

Het is de afgelopen weken een langzaam proces geweest voor Ethereum en de decentrale financiële ruimte.

Na een aantal weken geleden een piek te hebben bereikt, zijn een aantal topmunten met betrekking tot deze ruimte dramatisch gedaald.

Een van deze munten, die onlangs een parabolische explosie heeft ondergaan, heeft de afgelopen twee dagen een sterke retracement ondergaan.

De op Ethereum gebaseerde munt, die bekend staat als MEME, is ongeveer 70% gedaald ten opzichte van de prijs die twee dagen geleden werd vastgesteld.

De munt is de inheemse penning van het Meme-project, dat een platform is waar gebruikers digitale handelskaarten kunnen slaan en overzetten.

Er woedt nog steeds een debat over het project en over de vraag of het project op lange termijn blijft voortbestaan.

Etherische Munt MEME Duikt 65% In Twee Dagen

Als u de afgelopen dagen de DeFi-ruimte van Ethereum hebt gevolgd, kent u waarschijnlijk een muntstuk dat MEME heet. De munt, die enkel weken geleden als vrije luchtdruppel aan 50 of zo individuen werd gelanceerd, schommelde zo hoog zoals $2.000 onder 48 uren geleden als het kopen van druk die binnen van over de industrie wordt overstroomd.

Deze koopdruk is weergegeven in de onderstaande grafiek, die laat zien hoe de munt zich in de loop van zeven dagen rond de 1,000% heeft ontwikkeld.

Grafiek van de prijsactie van MEME in de afgelopen week of zo van Chartex en TradingView.com

Helaas voor de houders is MEME net zo snel achteruitgegaan als dat het opkwam.

De munt wordt nu verhandeld bij $700 vanaf het schrijven van dit artikel, bijna 70% onder de all-time hoogtepunten die het net heeft gezet. Degenen die de airdrop hebben ontvangen hebben nog steeds honderdduizenden dollars in hun bezit, maar dat is ver onder de hoogtepunten die het net heeft bereikt.

De druppel komt na een parabolische explosie in de markt van niet-schimmelhoudende munten, waar gebruikers unieke stukken digitale kunst voor Ethereum of andere munten kunnen verkopen. MEME is cruciaal voor de NFT-markt, omdat het de plaats is waar gebruikers een aantal populaire kunstwerken/handelkaarten kunnen genereren en verhandelen.

De ineenstorting van dit etherische teken kan suggereren dat NFT’s na hun parabolische rally in verval zijn.

Zijn NFT’s Here to Stay?

Velen hebben zich afgevraagd of de NFT’s hier nog wel op langere termijn kunnen blijven. Immers, in hun huidige iteratie worden NFT’s alleen gebruikt om jpgs en gifs weer te geven die technisch gezien door iedereen kunnen worden gekopieerd.

Anthony Pompliano, mede-oprichter van Morgan Creek Digital, denkt echter dat digitale kunst een blijvertje is:

“Deze overgang naar een digitale kunstwereld is niet de vraag of het zal gebeuren, maar wanneer. In feite geloof ik persoonlijk dat de cap van de digitale kunstmarkt groter zal worden dan de cap van de fysieke kunstmarkt. Dit klinkt misschien belachelijk, vooral omdat de cap van de digitale kunstmarkt minder dan 10 miljoen dollar bedraagt en de traditionele kunstmarkt meer dan 60 miljard dollar, maar dit is precies hoe de verstoring eruit ziet… Mijn vertrouwen dat we een toekomstige 6.000x toename van de cap van de digitale kunstmarkt zien, is echter vrij hoog”.

Het is echter nog maar de vraag of al deze waarde ten goede komt aan Ethereum en zijn penningen.

Foto door Peter Luo op Unsplash Price tags: ethusd, ethbtc Charts van TradingView.com Top-Performing Ethereum Coin Just Plunged 70% in 48 uur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *