Binance Presenteert Flamingo Financiën, Derde Project op zijn Launchpool

Flamingo Finance (FLM) wordt het derde project op Binance Launchpool. De gebruikers zullen hun BNB- of BUSD-munten in twee van de zwembaden kunnen inbrengen om FLM-munten in 30 dagen vanaf 27 sep in te zetten. Binance zal dan op 28 september een lijst van $FLM maken.

Cryptocurrency exchange Binance kondigde aan te beginnen met haar derde project op Binance Launchpool, genaamd Flamingo (FLM). Dit project wordt voorgesteld als een interoperabel, volledig gedecentraliseerd financieel protocol dat is gebaseerd op de Neo-blokketen.

Gebruikers zullen hun Binance Coins (BNB) of Binance USD (BUSD) penningen in twee afzonderlijke pools kunnen inzetten om Flamingo Finance (FLM) te boeren gedurende de komende 30 dagen. Het boerenbedrijf zal beginnen vanaf 27 september om 0:00 uur (UTC). Aanvullende informatie over de deelname aan de FLM Launchpool wordt later bekend gemaakt op de Binance-blog.

Daarna is Binance van plan om op 28 september om 7.00 uur ‘s ochtends (UTC) Flamingo Finance (FLM) op te nemen en de handel te openen voor FLM/BTC, FLM/BNB, FLM/BUSD en FLM/USDT handelsparen.

Flamingo (FLM) Launchpool token beloningen zal 6.250.000 FLM bedragen, wat neerkomt op 4,17% van de Totale Muntenvoorraad die goed is voor 150.000.000 FLM.

Er zal geen particuliere verkoop van penningen plaatsvinden en de landbouw zal een maand duren vanaf 27 september. Wat de inzetvoorwaarden betreft, zal er geen limiet zijn en is er geen behoefte aan een “know-your-customer”-basis.

Bij vermelding van de ondersteunde pools zal er een BNB-participatie zijn van 5.625.000 FLM in beloningen (90%) en een BUSD-participatie van 625.000 FLM in beloningen (10%).

Volgens de aankondiging van Binance kunnen gebruikers te allen tijde zonder vertraging hun geld vrijmaken en onmiddellijk deelnemen aan andere beschikbare pools. De gebruiker zal in staat zijn om alleen de penningen in zijn spot portemonnee in Launchpool in te zetten.

Anders dan BEL en WING Launchpools

De FLM Launchpool zal niet dezelfde deelnamemechanica gebruiken als de BEL en WING Launchpools. De BNB-deelname aan de Launchpool zal de gebruikers nog steeds de gebruikelijke voordelen bieden voor het houden van BNB, zoals airdrop, Launchpad-kwalificatie en VIP-voordelen.

Flamingo is een DeFi-protocolcluster dat talrijke modules integreert om een uitgebreide DeFi-infrastructuur te creëren. Gebruikers kunnen Flamingo inzetten als handelaar, staker en liquiditeitsverschaffer.

Flamingo is van plan om meer producten en functies te lanceren. Een daarvan is een crosschain asset gateway voor Bitcoin, Ethereum, Neo, Ontology en Cosmos-SDK gebaseerde blockchains, genaamd Wrapper, waar de gebruiker de genoemde tokens als NEP-5 tokens zou kunnen verpakken.

Swap is Flamingo’s on-chain Automated Market Maker (AMM), die liquiditeit mogelijk maakt om activa, FLM, en andere NEP-5 penningen te verpakken. Het neemt het Constant Product Market Maker (CPMM) model over en gebruikers kunnen muntparen verhandelen of liquiditeit verschaffen aan een gekozen liquiditeitspool door muntjes aan beide zijden van het handelspaar te deponeren.

Vault is de one-stop asset manager van Flamingo en stelt deelnemers in staat om NEP-5 assets in te zetten voor FLM-beloningen. Bij Vault kunnen gebruikers LP-munten inzetten om FUSD-stalcoin te slaan.

FUSD is een collateralized synthetic stablecoin op Flamingo, gekoppeld aan de prijs van USD. Dan is er ook nog Perp, een op AMM gebaseerde eeuwigdurende contractuitwisseling waarbij gebruikers in staat worden gesteld om eeuwigdurende contracten te verhandelen met behulp van hetzelfde CPMM-model met 10x hefboomwerking en ze moeten FUSD gebruiken als ingezette marges om FLM als beloning te krijgen.

DAO is een DAO voor platformgovernance waarmee FLM-houders kunnen stemmen over kritische onderwerpen zoals tokenomics, parameterconfiguratie en verhoging van de efficiëntie.

Nieuwe stijging van de DeFi-protocollen

We zijn getuige van het feit dat de lancering van nieuwe DeFi-protocollen op kleinere blokkades de vraag naar Ethereum’s concurrenten doet toenemen. Het doel van deze altcoin is om de slimme contractpilootprojecten te onttronen door de opbrengstlandbouw meer beschikbaar te maken voor de grotere menigte met lagere tarieven en efficiëntere transacties.

Op het moment van schrijven steeg de NEO met 7,93%, dankzij fondsen die naar Flamingo kwamen. Flamingo zal dus een concurrent zijn van andere liquiditeitsswapplatforms, waaronder Tron’s JustSwap en Binance’s BurgerSwap, die een gemengd succes in de markt kennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *